SJAJAN NASTUP STK PLOČE U 2. LIGI – DOGODINE TAKOĐER DRUGOLIGAŠI!

0

Jučer je u Dubrovniku odigrano pet kola 2. Hrvatske stolnoteniske lige u kojoj se natječe i STK Ploče. Naši stolnotenisači na rasporedu su imali pet mečeva, a na kraju su upisali četiri pobjede i tako i matematički osigurali ostanak u drugoligaškom društvu i iduće sezone.


U prvom kolu STK Ploče pobijedio je STK Šibenik 4:2. Nakon toga naši stolnotenisači su odmjerili snage sa Zadrom te su upisali novu pobjedu rezultatom 4:1.
Nakon te dvije pobjede STK Ploče je i matematički osigurao ostanak u drugoligaškom društvu, bez obzira na to što se u Splitu ima odigrati još jedan proljetni turnir.

Treće kolo donijeli je dvoboj između STK Ploče i STK Donja Kaštela. Bio je to pravi meč za gledanje i publika je uživala u nizu spektakularnih poena, a ekipa iz Donjih kaštela na kraju je slavila rezultatom 4:2. Treba naglasiti da su svi susreti u ovom meču bili u par poena razlike i malo je nedostajalo da pobjeda ode i na stranu STK Ploče.

Nakon tog susreta povjerenik natjecanja službeno je objavio da se STK Ploče, kao i ostalim ekipama, upisuju pobjede protiv STK Split 2 i STK Vodice budući da se te dvije ekipe nisu pojavile u Dubrovniku.
Tako je na kraju STK Ploče jučer u Dubrovniku upisao četiri pobjede od pet susreta.

Ako se poklope neki rezultati u zadnjem krugu natjecanja koje će biti u Splitu STK Ploče na kraju bi mogao biti i u gornjem dijelu tablice.

Već se sada može reći da je ovo bila odlična drugoligaška sezona za naše stolnotenisače i da je napredak ogroman. Jučer je STK Ploče nastupio u sastavu Zoran Šutić, Orlando Glamuzina i Nikola Vlahović

Dodajmo još ovome da je klub već krenuo u organizaciju stolnoteniskog turnira za Uskrs i da se kreće u projekt škole stolnog tenisa u Pločama koju će voditi licencirani treneri koji će ove godine odraditi školovanje za trenera.

Share.

About Author

Comments are closed.