UČILICA METKOVIĆ KOMPLETNA: Pripreme za državnu maturu iz svih predmeta!

0
 Učilica je bogatija za još 3 predavača, u pripremama za državnu maturu, profesorima iz matematike, hrvatskog, engleskog i kemije, pridružili su se i profesori iz fizike, biologije te društveno – humanističkih predmeta.

Prve pripreme za državnu maturu u dolini Neretve dobivaju svoj završni detalj. Ionako kvalitetan program, pojačava se za 3 predmeta koji su traženi kao dodatna ulaznica za mnoge fakultete. Osim matematike, hrvatskog, engleskog i kemije, tu su fizika, biologija te politika i gospodarstvo.

Renomirani roster Učilice, uz profesora kemije Erica Totha, čine i njegove dvije dugogodišnje kolegice i suradnice iz biologije i politike i gospodarstva.

Predavačica biologije je Marija Volarević, dugogodišnja profesorica Gimnazije Metković.

Predavačica politike i gospodarstva je Senka Rodin, također dugogodišnja profesorica Gimnazije Metković.

Mladim snagama tima Učilice, Juditi Mustapić, Mariji Tomić Veraji te Anti Dodiku, pridružila se jedna uspješna i talentirana profesorica. Predavačica fizike je Tatjana Marić, profesorica Srednje škole Metković.

Plan rada

Pripreme za sve predmete počinju 1. ožujka, a završavaju 1. lipnja, pred samu državnu maturu.

Pripreme iz matematike su već u tijeku, a prijave su još otvorene do kraja veljače.

Na uvodnom predavanju iz hrvatskog i engleskog jezika,  2. ožujka, mogu sudjelovati svi zainteresirani maturanti.

Maturanti koji se žele priključiti prvim pripremama za državnu maturu u Metkoviću, potrebne informacije mogu naći na facebook stranici @ucilicametkovic, odnosno kontaktom putem e-maila ucilica.mtk@gmail.com ili mobitela 099 66 76 838, prenosi portal Metković News.

Share.

About Author

Comments are closed.