MALE MAŠKARE ISPUNILE PODACU SMIJEHOM

0

maskare Podaca (1)U organizaciji udruge Mladi svijet u Podaci održane najveselije maškare – one u kojima su glavnu riječ imala djeca.

Podaca je danas bila najveselije mjesto u općini Gradac – šarenilom svojih kostima i zvonkim smijehom uljepšali su je njeni najmlađi stanovnici. Njih oko stotinjak uživalo je u plesu, pjesmi i zabavi na Dječjim maškarama, koje su i ove godine održane u organizaciji udruge Mladi svijet. Brojne Elze, princeze, astronauti, hodajući pokloni, dinosauri, ratnici i ostali čarobni likovi svojom su pojavom zadivili prisutne. Ipak, nagradu za najbolju pojedinačnu masku mogao je odnijeti samo jedan – dinosaur, dok je nagrada za najbolju grupnu masku otputovala čak u svemir – s astronautima iz Podace.

maskare Podaca (3)Na kraju zabavnog i šarenog dana, male su maškare, uz malu pomoć roditelja, uništile krnju -pinjatu u liku Zle vještice, proglašene krivom za sve loše što se djeci dogodilo u prošloj godini.

“U svojoj oporuci Zla vještica poručila je roditeljima da budu blagi prema svojoj djeci i imaju strpljenja, učiteljima da budi blaži u ocjenjivanju, a djeci da budu dobra, vesela, pomažu jedni drugima i da se ne svađaju i ne tuku.

7 8

I ove je godine organizacija Dječjih maškara svim članicama naše udruge predstavljala veliko zadovoljstvo. Ali kada vidite kako se djeca zabavljaju i koliko su sretna, tada to zadovoljstvo postaje još veće”, izjavila je predsjednica Udruge Mladi svijet, Danica Knežević.

maskare Podaca (7)maskare Podaca (6)

 

 

Comments

comments

Share.

About Author

Comments are closed.