U NERETVANSKOM DERBIJU PODJELA BODOVA

0

JADRAN LP – NERETVANAC 1:1

Ploče-Gradski stadion Jadranovo. Gledatelja 500. Sudac: Mario Jadrijević (Glavice)
Strijelci: 1:0  Romić (4), 1:1 Vasilj (42)
Jadran LP: Batinović, Turudić, Dulaj, Raič, Kordić, Primorac, Šuto, Musulin (od 54.Kalfić), Herceg, Romić (od 58.Maleta) (od 69.Pijević), Nikolac
Neretvanac: Baždarić, Čolak, Deak, Babić (od 67. Mihaljević), Vasilj (od 89. Popić), Memaj, Krtalić, Odak, Mašić, Grbešić, Anoruo Jude Uche

Otvorena igra sa jedne i druge strane, lijepo vrijeme i veliki broj gledatelja trebali su obilježiti sudsjedni neretvanski derbi u koji se nije uklopio danas glavni sudac sa čudnim odlukama. Tijekom utakmice podijelio je 10 žutih kartona (kod Jadran LP požutili su Kordić, Dulaj, Musulin i Herceg, dok su kod Neretvanca žute dobili Bebić, Grbešić, Deak, Čolak, Krtalić, Baždarić) i dva crvena (kod Jadrana LP 2 žuta Pijević, a kod Neretvanca direktan crveni Odak) u jednoj mirnoj utakmici gdje su gledatelji od bezbroj šansi pogotovo domaće momčadi vidjeli i dva lijepa pogodka.

Već u 4.minuti domaćin je došao u vodstvo preko Kordića koji je sa lijeve strane u trku centrirao i pogodio Romića u glavu, a ovaj u nebranjeni dio vrata gostujućeg vratara.

Gosti su izjednačili u 42.minuti kada je Vasilj pospremio loptu iza leđa Batinovića. U drugom, dijelu susreta na samo početku domaćin je mogao doći i do drugog pogodka kada je u 48.minuti u kaznenom prostoru oboren Stipe Nikolac, a sudac pokazao na “kreč”. Mlaki udarac Ivana Raiča zaustavio je vratar gostiju ujedno i najbolji pojedinac današnjeg ogleda. Do kraja susreta bilo je  poluprilika sa obe strane, ali rezultat je ostao nepromjenjen.

Pripremio: Sagomago

Comments

comments

Share.

About Author

Comments are closed.