ORGANIZIRA SE EDUKACIJA “UPRAVLJANJE STRESOM I KONFLIKTNIM SITUACIJAMA U POSLOVNOM SVIJETU”

0

U sklopu projekta „Novim znanjem do uspjeha“, Centar za poduzetništvo d.o.o. organizira besplatnu edukaciju „Upravljanje stresom i konfliktnim situacijama u poslovnom svijetu“ koja će se održati 14. ožujka 2019. g. s početkom u 10:00 sati u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik na adresi Vukovarska 16 u Dubrovniku.

Ista edukacija će se održati 15. ožujka 2019. g. u Metkoviću s početkom u 10:00 sati u prostorijama Učilišta Mijoč, na adresi Kralja Zvonimira 5 u Metkoviću.
Na radionici će se predstaviti načini upravljanja konfliktima, nošenja sa stresom i konfliktima u svakodnevnom životu poduzetnika. Predstavit će se i načini organizacije vremena i obaveza kroz informatičke alate te će se održati grupni razgovori o izvorima stresa kod poduzetnika, kao i vježbe opuštanja. Svrha edukacije je poboljšati odnose s drugima, naučiti termine kojima se mogu izbjeći neugodne situacije i smanjiti razina stresa kojoj se dnevno izlažemo.
Predavač na edukaciji je Ljubica Uvodić-Vranić, član Hrvatske Psihološke komore, samostalni konzultant – komunikolog u poduzećima, psiholog u medicini rada, terapeut i savjetnik u individualnom, obiteljskom i grupnom radu. Kreira i vodi edukativni i anti stresni program za menadžere, učitelje, liječnike i sl.
Molimo se svi zainteresirani da se prijave na tel: 020/418-401 ili e-mail: dcp@dcp.hr.

Broj polaznika je ograničen, a prijave se zaprimaju do četvrtka, 14. ožujka 2019. g. (do 09:00 sati) za edukaciju u Dubrovniku, odnosno do petka, 15. ožujka 2019. g. (do 09:00 sati) za edukaciju u Metkoviću.

Share.

About Author

Comments are closed.