AKTIVIRA SE DOBROVOLJNO VATROGASNO DRUŠTVO KOMIN

0

Grad Ploče, Vijeće mjesnog odbora Komin u suradnji s Vatrogasnom zajednicom Grada Ploča, organizira zbor građana koji će se održati u nedjelju 24. ožujka u Domu kulture Komin s početkom u 15:00 sati. Tema zbora građana je aktiviranje Dobrovoljnog vatrogasnog društva Komin, prenosi Radio Ploče.

Na zbora građana bit će nazočni zamjenik gradonačelnika Grada Ploča, Zoran Majstrović, predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Ploča Mirko Žderić i zapovjednik Vatrogasne zajednice Grada Ploča Eduard Barbir.

U pozivu se navodi: „Pozivamo sve mještane Komina zainteresirane za sudjelovanje u aktiviranju i radu Dobrovoljnog vatrogasnog društva Komin da se odazovu ovom pozivu. Mole se na odaziv i svi dosadašnji članovi i osobe koje su osposobljene obavljati poslove dobrovoljnog vatrogasca. DVD Komin je dobrovoljna, stručna, humanitarna i nestranačka udruga od posebnog interesa za Republiku Hrvatsku u djelatnosti zaštite od požara koja ima temeljnu zadaću provoditi vatrogasnu djelatnost utvrđenu Zakonom o vatrogastvu, navodi se u pozivu kojeg potpisuje predsjednik vijeća mjesnog odbora Komin Jure Kraljević.

Share.

About Author

Comments are closed.