GRAD PLOČE POZIVA NA OKRUGLI STOL: „Novim znanjima i vještinama do radnog mjesta“

0

Grad Ploče vas poziva na okrugli stol u sklopu projekta „Novim znanjima i vještinama do radnog mjesta“, koji će se održati u petak, 26. travnja 2019. godine u Pučkom otvorenom učilištu Ploče s početkom u 11 sati.

Okrugli stol zamišljen je kroz gostovanje predavača stručnjaka sa iskustvom u radu s nezaposlenima koji će prisutnima približiti mogućnosti stjecanja novih znanja, vještina i kompetencija, te značaj koji te aktivnosti imaju za dugotrajno nezaposlene osobe.
Projekt Grada Ploča „ Novim znanjima i vještinama do radnog mjesta“ ima za cilj pomoći dugotrajno nezaposlenim osobama da se upravo stjecanjem novih vještina uspješnije snađu na tržištu rada, ali i povezati spomenutu skupinu s poslodavcima, te novim znanjima što bolje odgovoriti na aktualne potrebe u zapošljavanju.
‘Pozivamo na ovaj okrugli stol sve nezaposlene osobe – mladi do 29 godina – kontinuirano nezaposleni dulje od 6 mjeseci te odrasli (30 godina ili više) – kontinuirano nezaposleni dulje od 12 mjeseci’ – poručuju u pozivu iz Grada Ploča.

Share.

About Author

Comments are closed.