UDRUGA RADOST POTPISALA UGOVOR ZA NASTAVAK PROVOĐENJA PROJEKTA USLUGE OSOBNE ASISTENCIJE

0

Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku gđa. Nada Murganić i predsjednica Udruge Radost, Nada Boras potpisale su ugovor o prijelaznom osiguravanju usluge osobne asistencije za korisnike projekata koji se provode u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga UP.02.2.2.02. „Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom“ financiranog iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.

Razdoblje provedbe ovog Ugovora je do 31.12.2019.g a iznos odobrenih bespovratnih sredstava u iznosu od 377.355,00 kune su namijenjeni nastavku pružanja usluge osobne asistencije za 7 (sedam) osoba s najtežom vrstom invaliditeta i intelektualnim teškoćama koji udruga provodi od travnja 2017. godine.

Za nove korisnike koji su podnijeli zahtjev udruzi Radost za osiguravanje usluge osobne asistencije očekuje se uskoro raspisivanje natječaja u okviru Poziva ESF –a UP.02.2.2.09 „Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom – faza II“ ili drugog poziva za financiranje usluge osobne asistencije koji objavi Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku .

Share.

About Author

Comments are closed.