‘PLOČANSKI PLAVI’ SU SE OSJEĆALI KAO KOD KUĆE: ‘Hvala vam gospodo iz Čilipa, želimo vam svu sreću u daljnjem radu!’

0

‘Iako se emocije još nisu stišale, filmovi i slike se još vrte u glavi od jučer, važno je napomenuti jedan detalj’, poručuju iz pločanskog Jadrana.

Naime, iako je domaćin finalne utakmice Županijskog kupa dužan organizirati domjenak za sve aktere susreta ovog domaćina treba posebno pohvaliti. Ljudi iz HNK Konavljanina su se potrudili da se Jadranaši osjećaju kao kod kuće, nakon utakmice su svi sudionici susreta, pa čak i navijači mogli uživati u odličnoj spizi koju je priredila vrijedna ekipa!

‘U nekim trenucima svi su skupa zajedno pjevali i to je najveća radost koju nogomet može priuštiti’ – kažu u pločanskom trećeligašu.

Šteta što je bilo loše vrijeme pa se nije mogla odigrati revijalna utakmica između veterana ova dva kluba, no uspostavljen je načelni dogovor da će se to u budućnosti dogoditi. Potrebno je pohvaliti i suce jučerašnje utakmice koji su bili na visini zadatka.

‘Još jedan put iskrene čestitke i zahvala gospodi iz Čilipa na odličnom gostoprimstvu i želimo im svu sreću u daljnjem radu’ – zaključuju iz Jadrana Luka Ploče!

Share.

About Author

Comments are closed.