PLOČE POSJETILI PREDSTAVNICI AMSTERDAMSKE KOALICIJE: Dominirale su teme lošeg zdravstva i neobrađena zemlja u dolini Neretve i Pojezerju

0

U sklopu izbora za Europski parlament Ploče su posjetili Krešo Beljak, predsjednik HSS – a, saborski zastupnik, gradonačelnik Samobora i 11. na listi Amsterdamske koalicije te doktor Zoran Bahtijarević, jedan od najcjenjenijih dječjih kirurga u Hrvatskog, liječnik Hrvatske nogometne reprezentacije i 3. na listi Amsterdamske koalicije.

U Pločama su ih dočekali predsjednik glavnog odbora HSS – a Ploča Zdenko Mateljak s predsjednicima ogranaka HSS – a Franom Šendom, Sinišom Jerkovićem i Dragom Mateljkom te glavnim tajnikom HSS – a Ploča Krešimirom Oršulićem, tehničkom tajnicom Anamarijom Mateljak i organizacijskom tajnicom Iridom Oršulić.

3.

Beljak je istaknuo da dolazi iz grada u koji se ljudi naseljavaju, a ne iseljavaju i da se zalaže za tolerantnu, naprednu i razvijenu Hrvatsku.

Bahtijarević je istaknuo kako želi da sva djeca i građani Hrvatske imaju jednaku zdravstvenu skrb kao u naprednim zemljama Europe.

2.

Posebno su dominirale dvije teme, neobrađena zemlja u dolini Neretve i u Pojezerju i utjecaj uvoznog lobija u Hrvatskoj, te loše stanje u zdravstvu.

Mateljak je pozvao građane grada Ploča da iziđu na izbore i zaokruže listu broj 12.

4.

Čitav razgovor možete poslušati sutra na valovima Radio postaje Ploče od 10 sati.

Share.

About Author

Comments are closed.