NAJAVLJUJEMO EDUKATIVNU RADIONICU „PRINCIP NEOSTAVLJANJA TRAGOVA“

0

Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Dubrovačko-neretvanske županije u suradnji sa Pučkim otvorenim učilištem Ploče, dana 06. lipnja održati će edukativnu radionicu „Princip neostavljanja tragova“.
Radionica će se održati u Pučkom otvorenom učilištu Ploče u vremenskom trajanju od 8.30 do 13.00 sati.

Cilj radionice „Princip neostavljanja tragova“ je edukacija dionika u turizmu i promocija aktivnog turizma kao jednog od turističkih aktivnosti s malim utjecajem na prirodu. Program radionice će uključivati ​​informacije o očuvanju prirode i aktivnom turizmu, promovirajući koncept održivosti i principa neostavljanja tragova među krajnjim korisnicima, turistima koji posjećuju područje Neretve.
Radionica je namijenjena djelatnicima u turizmu koji svoje djelatnosti obavljaju u prirodi (vodiči pustolovnog turizma, djelatnici turističkih zajednica, pružatelji usluga robinzonskog turizma, pružatelji ugostiteljskih usluga izvan naseljenih mjesta, članovi OCD koji su vezani uz očuvanje prirode ili uz sportove na otvorenom i sl.).
Sudionici radionice će se obučavati o pitanjima zaštite prirode i principima “neostavljanja tragova”.

Na taj način će moći pozitivno utjecati i na turiste koje vode u prirodi i dodatno širiti informacije, a obuka će povećati njihovo razumijevanje o pitanjima zaštite prirode.

Share.

About Author

Comments are closed.