“PERISKA” DRUGA NA MEĐUŽUPANIJSKOM PRVENSTVU JUŽNOG JADRANA

0

Na držanom “Međužupanijskom prvenstvu u podvodnom ribolovu za južni jadran” u Podgori, prvo mjesto zauzela je ekipa SKRM “Pirka” Tribunj (Belamarić, Gašperov), drugo ERK “Periska” Ploče (Buratović, Milićević) i treće mjesto ekipa “Strožanac” iz Splita (Kesić, Bakotić).

U pojedinacnom poretku, naš član Antonio Buratović je zauzeo 2 mjesto. Ovim putem čestitamo, u pojedinačnom plasmanu, prvoplasiranom Vici Belamariću (“Pirka” Tribunj) i trećeplasiranom Stjepku Kesiću (“Strožanac” Split).

PERISKA PERISKA2


Već pomalo tradicionalno, bogat ulov je na ovom “međužupanijskom” izostao pa je tako validan ulov ostvarilo samo 6 od 25 ukupno prijavljenih natjecatelja.

PERISKANN PERISKSA4

Kvalitetnog druženja i ronjenja naravno nije izostalo te se i ovim putem zahvaljujemo domaćinu i organizatoru PŠRD “Kanjac” Podgora na jos jednom kvalitetno odrađenom natjecanju.


Bitno je napomenuti da su članovi “Periske” od 2013. godine, otkad klub ima aktivnih natjecatelja, tri puta osvojili 1. mjesto na istom natjecanju, dvaput 2. mjesto te jednom 3. mjesto u ekipnom plasmanu, činjenica koja dovoljno za sebe govori o perspektivi i kvaliteti kluba iz Ploča.

BRAVO EKIPA!

Share.

About Author

Comments are closed.