NOVI BROJ TIP TRAVEL MAGAZINA: Među brojnim ljepotama spomenute su naše Ploče i Baćinska jezera

0

Objavljen je novi broj tipTravel magazina, u kojem je objavljena i velika tema iz Dubrovačko-neretvanske županije, prenose na stranicama Turističke zajednice Grada Ploča.

Između brojih ljepota iz naše županije, promovira se i projekt Prirodna baština doline Neretve pod nazivom Ljepota raznolikosti. U “Raznolikosti u ljepoti” spominju se Ploče te Baćinska jezera.

Tip Kreativa d.o.o. je osnovana u lipnju 2013. godine s ciljem pokretanja prvog hrvatskog digitalnog magazina o turizmu i putovanjima tipTravel magazine, koji hrvatska i svjetska odredišta, njihovu bogatu turističku ponudu, raznolike turističke proizvode i potencijale kontinuirano približava čitateljima u Hrvatskoj i svijetu, te ih potiče na putovanja tijekom cijele godine.

Uz niz autorskih reportaža i fotografija o hrvatskim i svjetskim odredištima, magazin u svakom broju donosi korisne i zanimljive informacije iz svijeta turizma i putovanja, najave manifestacija i događanja koja ne biste smjeli propustiti, savjete i preporuke “iz prve ruke”, prijedloge i ideje za provođenje odmora i vikenda u Hrvatskoj te informacije o najnovijim turističkim trendovima.

tipTravel magazine izlazi četiri puta godišnje te je besplatno dostupan online na hrvatskom i engleskom jeziku (od srpnja 2013.), te na njemačkom jeziku (od početka 2015.), a nalazi se na platformi za digitalna izdanja Issuu.com te na web stranici www.tipTravelMagazine.com. U suradnji s tvrtkom Aplitap je postavljen i na iOS Newsstand aplikaciju u App Store-u, s kojeg ga je moguće besplatno preuzeti na sva tri jezika. Dovoljno je upisati “tiptravel” u AppStore, a možete ga preuzeti i na sljedećoj poveznici.

Magazin možete pratiti i putem Facebook-a.

Osnovni cilj tvrtke Tip Kreativa d.o.o. je pozicionirati tipTravel magazine na mjesto vodećeg online magazina te izvora informiranja i preporuka “iz prve ruke” o hrvatskim odredištima, njihovim turističkim proizvodima, ponudi i brendovima.

Reportaža je objavljena u sva tri izdanja magazina – hrvatskom, engleskom i njemačkom.

HR: http://issuu.com/tiptm/docs/tiptravelmagazine026hr/98…
EN: http://issuu.com/tiptm/docs/tiptravelmagazine026en/98…
DE: http://issuu.com/tiptm/docs/tiptravelmagazine026de/96…

Share.

About Author

Comments are closed.