12. GENERACIJA MATURANATA PROSLAVILA 50 GODINA MATURE

0

Vrijedan jubilej, 50 godina mature, proslavila je 12. generacija maturanata pločanske gimnazije. Maturirali su davne 1969. godine, a životni putovi odveli su ih na sve strane svijeta. Zato je ovo bila prigoda da se opet vide, razmijene proživljena iskustva i prisjete se događaja iz škole.

U školi su bili podijeljeni u dva razreda, A i B, ukupno 56 učenica i učenika. U međuvremenu ih je umrlo šestero. Razrednice su im bile, Goranka Kalafatović i Antonija Delač, koja im se pridružila na svečanoj obljetnici mature.

Foto IVONA Ploče

Foto IVONA Ploče

Vrijedno je spomenuti imena 23-oje maturanata 12. generacije koji su obilježili ovu značajnu obljetnicu: Dragomir Bilas, Vojin Dropić, Helena Filipović, Anka Ivanović, Braco Gašparević, Erna Miljković, Mandica Urlić, Ivanka Sprčić, Miloš Karić, Dragutin Krstičević, Ksenija Matutinović, Zoran Matutinović, Nevenka Konjević, Nada Decovski, Nikola Vlahović, Svjetlana Lakić, Milorad Dragobratović, Niko Kapović, Josip Mataga, Vera Obrvan, Ljiljana Šiljeg, Ante Vlahović i Nedo Vlahović.

Nakon posjeta pločanskoj školi i vožnje lađama po Baćinskiom jezerima, koju ima je upriličio Nikša Bogunović-Taco, maturanti su objedovali i družili su kod Andre Bogunovića Capitana.

Share.

About Author

Comments are closed.