MIŠO KRSTIČEVIĆ: “Izgubili smo 7 i pol godina jer nekome niste dali kemijsku…”

0

Kako izgleda današnja sjednica Gradskog vijeća Grada Ploča, bila je izuzetno burna budući da su oporbeni vijećnici između ostaloga došli u majicama poruke, koje šalju gradonačelniku Mišu Krstičeviću i vladajućoj koaliciji.

Podsjećamo predsjednik Gradskog vijeća Niko Orepić za danas je sazvao 19. sjednicu Gradskog vijeća Grada Ploča  i ona se održavala u Pučkom otvorenom učilištu u Pločama.

Oporbeni vijećnici porukom su željeli ukazati građanima na potpisani Aneks ugovora, koji je potpisao gradonačelnik Mišo Krstičević, te je konačnim spletom okolnosti postojala mogućnost da cjelokupni otpad iz Dubrovačko – neretvanske županije se u budućnosti odlaže i transportira na pločansko odlagalište “Lovornik”.

oporba1

Prenosimo vam što je nakon sjednice na službenom facebook profilu napisao gradonačelnik Grada Ploča Mišo Krstičević!

Kažu “ne dajte mu kemijsku..”

Ja sad postavljam pitanje gdje je bio netko, tko je sad obukao ove bijele majice, da onome tko je potpisivao štetne ugovore za Grad Ploče pred same izbore, da mu ne daju kemijsku?

Gdje je bio taj netko da mu ne da kemijsku kad je izigrana volja građana Ploča oko referenduma za trafostanicu? Gdje je bio netko da mu možda da kemijsku da potpiše ugovor kojim bi dobili 7 i pol godina iskoraka u zaštiti Baćinskih jezera i 200 tisuća kuna više u gradskoj blagajni?

Gdje je bio netko da da kemijsku gospodinu da prihvati nagodbu, za koju su mu svi sugerirali, i time ostavi možda i milijun kuna gradskom proračunu? Gdje ste tad bili, gospodo u bijelim majicama?

Analizirate i gledate sve poslove kojima rukovodim tražeći propuste i intencije, ali morat ću vas opet razočarati. Nećete ih naći. Nećete naći ni propuste nerada, nesnalaženja, tromosti, svega onoga što je ukorijenjeno u vašoj partiji. Vaša partija je dovela do toga da mi u našoj županiji ne znamo gdje smo. Ne mi, nego nitko. Troše se milijuni kuna zato što je netko nesposoban.

Nije vama u interesu da radite išta konstruktivno, gospodo draga, vama je u interesu i radite sve da nečiji rad i trud omalovažavate.

65313270_2595531167165741_3718017922447179776_n

Toliko nabacivanje blatom na mene osobno je prestrašno, ispod bilo kakvog civilizacijskog minimuma. Od mene osobno sigurno grad ne treba spašavati. Ja ću napraviti sve što je u mojoj moći, pa taman i pod prijetnjom svih ovih kazni, da zaštitim interes našega grada, a primarno da očuvam okoliš.

Smeće iz dodatnih jedinica lokalne samouprave na Lovornik neće doći.

Izgubili smo 7 i pol godina jer nekome niste dali kemijsku, 7 i pol godina nas je to koštalo dodatnog odlaganja smeća pored Baćinskih jezera. E to je vaša politika.

A gradu, na vašu veliku žalost, jeste bolje. I bit će još bolje.

Share.

About Author

Comments are closed.