KRSTIČEVIĆ POVODOM DANA DRŽAVNOSTI: “Bez obzira kojoj političkoj opciji pripadamo i kakav posao obavljamo, gradimo uspješnu Hrvatsku!”

0

Prenosimo vam poruku građanima, gradonačelnika Grada Ploča Miše Krstičevića, povodom Dana državnosti Republike Hrvatske.

Prije 28 godina Hrvatski sabor donio je Ustavnu odluku o samostalnosti i suverenosti Republike Hrvatske kojom je naša domovina proglašena samostalnom i neovisnom državom.

Slaveći obljetnicu hrvatske državnosti, sa zahvalnošću se prisjećamo svih onih koji su dali živote za našu slobodu, samostalnost i demokraciju te ujedno zahvaljujemo svima koji su svojim radom i snagom pomogli u izgradnji i stvaranju Republike Hrvatske te njenom preobražaju u modernu i punopravnu članicu Europske unije.

Drage Pločanke i Pločani, sa željom da zajedničkim radom i upornošću, svi zajedno bez obzira kojoj političkoj opciji pripadamo i kakav posao obavljamo, gradimo uspješnu Hrvatsku koja će donijeti bolju budućnost generacijama koje dolaze, čestitam vam Dan državnosti.

Vaš gradonačelnik Mišo Krstičević

Share.

About Author

Comments are closed.