POZIV NA SUDJELOVANJE: Organizira se 15. lađarski kup Župa Bagalovići

0

U organizaciji TKSU Oba Krvavca te Općine Kula Norinska 15. lađarski kup Župa Bagalovići održat će se 14. srpnja 2019.god povodom blagdana Gospe Karmelske.

Staza utrke na Neretvi je od Krvavaca do Metković (Lučki most) i natrag u dužini 15 kilometara. Program započinje u 18 sati, start utrke bit će u 19 sati a završetak se očekuje malo iza 20 sati, nakon čega će uslijediti dodjela nagrada i zabavni program.

Napomene natjecateljima: 

• obveza je prijaviti ekipu za utrku, i to isključivo na broj telefona 098/9081842 (Boro Jelcic) 091/3077756 (Luka Likovic) ili na mail luka1likovic@gmail.com najkasnije do 10. srpnja 2019.
• uz prijavu potrebno je dostaviti broj osobe za kontakt
• iznos kotizacije za utrku iznosi 300 kn
• ekipe trebaju ponijeti svoju opremu za u lađu (kušine, parić, vesla, jarbol sa zastavom)
• utrka se održava po svim sudačkim pravilima i propisima koja vrijede na Maratonu lađa. Prije utrke održati će se krataki sastanak organizatora i sudaca s parićarima i kapetanima ekipa
• sve ekipe moraju u 18 sati biti u Krvavcu (sastanak), mimohod započinje u 18:30, a sam start je po rasporedu u 19 sati. Iza utrke je podjela nagrada i večera za natjecatelje. 

– Moguće su promjene navedenih stavki, o čemu ćemo vas pravovremeno obavijestiti, ili ćemo se ‘u hodu’ sa samim ekipama dogovoriti drugačije. Za sve ostale upite stojimo Vam na raspolaganju, poručuju organizatori.

Share.

About Author

Comments are closed.