KOŠARKAŠKI TURNIR “MOČVARA 2K19”: Ekipa “XXX Sarajevo” najbolja na ovogodišnjem turniru u Pločama!

0

 U organizaciji Košarkaškog kluba Ploče, pod nazivom “Močvara 2k19” završen je 3 na 3 turnir koji je danas odigran na košarkaškom terenu pločanske “Močvare”.

U sklopu “Pločanskog ljeta 2019.” danas je odigran cjelodnevni turnir “Močvara 2k19” 3 na 3. Na pločanskoj Močvari posjetitelji i ljubitelji dobre košarke mogli su uživati u atraktivnim potezima majstora “ispod obruča”, a današnji koncept sportskih događanja na pločanskoj “Močvari” bio je sačinjen od timskog 3 na 3 natjecanja te individualnog natjecanja u pogađanju trica.

Najbolji tricaš na ovogodišnjem “Močvara 2k19” je David Medak te je mu je vrijednu i zasluženu nagradu uručio Jurica Vukojević.

Dugo timsko natjecanje s mnoštvom ekipa na pločanskom turniru, završeno je, te je titulu najbolje na ovogodišnjem turniru odnijela ekipa “XX Sarajevo”, koja je bila uvjerljiva u finalnom dvoboju protiv također kroz cijeli turnir odlične ekipe “Ljubuški”. Ekipa “Pizzeria Oliva Ploče” zauzela je treće mjesto na turniru na Močvari.

Video isječak finalne utakmice između ekipa “XX Sarajevo” i “Ljubuški”

Nagrade najboljim pojedincima i najboljim ekipama podijelili su: Jurica Vukojević, Zoran Lončar i dogradonačelnik Grada Ploča Zoran Majstrović.

Tekst i foto: Augustin Markota

Share.

About Author

Comments are closed.