ZAPOČELO 12. IZDANJE TURNIRA “KO TO MORE PLATIT”

0

 Započelo je 12. po redu izdanje tradicionalnog turnira “Ko to more platit” u organizaciji Udruga malonogometnih amatera Grada Ploča. Turnir se u narednim danima održava na pločanskoj “Močvari”.

Ovogodišnje izdanje privuklo je 24 ekipe na sudjelovanje te će zasigurno opet ponuditi pločanskoj publici vrhunski mali nogomet. Možemo to zaključiti i samim otvaranjem turnira te ponuđenom igrom i dinamikom koju su prezentirale ekipe u početnim utakmicama.

Ekipa "Pizzeria OLIVA"

Ekipa “Pizzeria OLIVA”

Kultni turnir otvorile su momčadi Caffe bara TOLERO i Pizzerie OLIVA iz skupine A. Iako se činilo kako ekipa “Tolera” ima dominaciju nakon početnih 3:0, Pizzeria Oliva nije se predavala te se uspjela gotovo potpuno vratiti u utakmicu dvjema pogotcima. Doveli su utakmicu u jednu fazu neizvjesnosti. Ipak, unatoč želji, konačni rezultat prve utakmice 12. turnira “Ko to more platit” završio rezultatom 3:2.

Ekipa "Caffe bar TOLERO"

Ekipa “Caffe bar TOLERO”

Strijelci za Caffe bara TOLERO bili su: Marko Burđelez, Josip Sušac, Petar Giljević, a precizni u naumu za potpuni preokret kod “Olive” bili su: Jurica Batinović i Boris Pavković.

Duško Martinac raspoložen na startu turnira!

Drugu utakmicu prve večeri turnira odigrale su ekipe iz skupine C. Od samog početka bila je to ‘jednosmjerna ulica’, uz dominaciju ekipe Hotela NANO. Uz raspoloženog trostrukog strijelca Duška Martinca, te uz nadodane pogotke Dragana Stanković i Vojka Pervana, oni su večeras bili puno bolji protivnik od nemoćne ekipe Apartmana VEDRANA.

Ekipa "Hotel NANO"

Ekipa “Hotel NANO”

Konačni rezultat na kraju susreta bio je 5:1, a utješni pogodak za “Apartmane Vederana” postigao je Marin Babić.

Danas, drugog dana nas na turniru na “Močvari” očekuju čak tri susreta. Od 20:30h sastaju se ekipe Fast fooda Ljiljana i Caffe bara Mare. Odmah nakon njih od 21:30h započinje susret između Caffe bara Kum i Caffe bara Paško, a drugu večer, nadajmo se kvalitetnog sportskog nadmetanja uz pregršt vrhunskih malonogometnih poteza zaključit će od 22:30h Bistro pizzerija grill Zminjac i Caffe bar Ćakula.

Ekipa "Apartmani VEDRANA"

Ekipa “Apartmani VEDRANA”

Uživajte u sportu i zabavi te piću i hrani po promotivnim cijenama koje su za vas pripremili organizatori iz Udruge malonogometnih amatera Grada Ploča!

IMG_20190710_215326 IMG_20190710_215419 IMG_20190710_223140 IMG_20190710_223348

Vidimo se na “Močvari”!

Piše: Augustin Markota

Foto: “Ko to more platit 2019” (facebook)

Share.

About Author

Comments are closed.