STAND UP KOMIČARI “SPLICKE SCENE” SE VRATILI U PLOČE I NASMIJALI PUBLIKU!

0

Stand up komičari “SplickeScene” vratili su se u Ploče sa svojim showom nakon premijernog predstavljanja pločanskoj publici u travnju.

Tada su svoj nastup imali u Domu kulture Ploče, a večeras su premijerno nastupali na Ljetnoj pozornici u sklopu programa Pločanskog ljeta 2019.

Smijeha ni ovaj put pred majstorima stand up – a nije nedostajalo. Pločanke i Pločani u dobro ispunjenoj ljetnoj pozornici Pučkog otvorenog učilište u Pločama uživali su u ‘pričama i bazama’ stand up – ovaca Josipa Škilje, Ivice Lazanea i Tomislava Primoraca.

Pločanima su kroz komediju prepričavali raznorazne ljubavne zgode i nezgode te kakve su ih sve romantične i manje romantične zavrzlame snašle te kako su se sve pokušavali izvući u tim situacijama.

Svoj tematski stand up comedy show upravo su zbog toga nazvali znakovito –  ‘Mi muškarci, vi žene’!

“Definitivno ćemo opet doći, posebno ako nas Pločani opet žele, a vjerujem da jesu! Iznenadili smo se dobrom posjetom dragih Pločana” – rekao je Tomislav Primorac, a njegov kolega Ivica Lazaneo nadodao je da mu je izuzetno drago što vidi u publici ljude različitih dobnih skupina, što ih uvijek veseli na nastupima.

Dojma su komičari iz “SplickeScene” da je publika na njih pozitivno reagirala, te ih zadovoljava što manje sredine kao što su Ploče pružaju priliku i podržavaju stand up scenu!

Tekst i i foto: Augustin Markota

Pogledajte fotogaleriju!

Share.

About Author

Comments are closed.