GRADONAČELNIK MIŠO KRSTIČEVIĆ: “Moramo se pohvaliti. Vikend je tu, još malo dodatnih sadržaja na našoj plaži – ljepotici”

0

“Moramo se pohvaliti. Vikend je tu, još malo dodatnih sadržaja na našoj plaži – ljepotici” – objavio je danas na svojoj službenoj facebook stranici gradonačelnik Ploča Mišo Krstičević.

“Postavljeni uspornici prometa, koji uz već postojeću signalizaciju jamče veću sigurnost pješaka (posebno naših najmlađih), ocrtana su parking mjesta, i ono što će sve posebno razveseliti, sadržaj smo obogatili sa tušem! Uz kafić, palačinke, ležaljke, kukuruz, kabine za presvlačenje, rampe za osobe s invaliditetom, work out sprave.. čisto more, naša plaža je pravo mjesto za provest vikend” –  poručuje Krstičević u nastavku objave na facebooku!

PLAZA2 PLAZA4

Zahvalio se osim toga djelatnicima Komunalnog održavanja i Javnih radova koji su po najvećoj vrućini, svojim radom omogućili da sve ovo bude realizirano. Apelira na sugrađane, da se manirom dobrog gospodara odnose prema imovini, te da čuvaju okoliš, paze na smeće za sobom, poštuju prometnu signalizaciju…

PLAZA5 PLAZA6

“Time ćemo izraziti najveću zahvalu za nečije trude. Svima vam želim ugodan i ispunjen vikend.” – dodao je na kraju gradonačelnik Grada Ploča Mišo Krstičević.

PLAZA7 PLAZA8

Foto: Mišo Krstičević, gradonačelnik Grada Ploča (facebook)

Share.

About Author

Comments are closed.