“KO TO MORE PLATIT 2019.”: “Mare” i “Kum” uvjerljivi! Turnir se nastavlja u subotu!

0

 Drugi dan 12. malonogometnog turira “Ko to more platit 2019.” ponudio je poprilično uvjerljive i sigurne u pobjede u sva tri odigrana susreta na pločanskoj “Močvari.

Ekipa Caffe bar MARE

Ekipa Caffe bar MARE

Ekipa Fast food LJILJANA

Ekipa Fast food LJILJANA

Ekipa Caffe bara “Mare” deklasirala je ekipu Fast fooda Ljiljana rezultatom 1:0, a najraspoloženiji strijelac u toj utakmici bio je Ivan Arar s postignutih čak 6 pogodaka. Sa dva pogotka pridružio mu se Alen Vuković, a po jedne pogotke su još osim njih nadodali Nedo Vlahović i Ivan Primorac za konačnih i visokih 10:0 za “Mare”!

kum

Ekipa Caffe bar KUM

Drugi susret večeri u Pločama odigrali su ekipa Caffe bara Kum i Caffe bara Paško. “Kum” se također dosta lako odračunao sa “Paškom” te je bez većih problema savladao za njih prvu prepreku. Strijelci za “Kum” bili su: Karlo Ćelić, Matko Krilić i Ivan Markić.

Ekipa Caffe bar PAŠKO

Ekipa Caffe bar PAŠKO

Posljednji meč te zaključak druge večeri turnira “Ko to more platit 2019.” odigrali su Bistro gill pizzeria Zminjac i “Caffe bar Ćakula”. “Ćakula” bolja i konačnih rezultatom 3:1 upisuje prve bodove na ovogodišnjem turniru na kultnoj “Močvari”.

Ekipa Caffe bar ĆAKULA

Ekipa Caffe bar ĆAKULA

Večeras je u sklopu Pločanskoj ljeta organizirana Ribarska večer u Rogotinu, pa turnira na “Močvari” neće biti. Nastavak malonogometnog nadmetanja nastavlja se u subotu kada se sastaju od 0d 20:30h Caffe bar Stablina i Caffe bar Karaka.

Ekipa Bistro grill pizzeria ZMINJAC

Ekipa Bistro grill pizzeria ZMINJAC

Drugi susret počinje od 21:30h a snage će odmjeriti Restauran NTF i branitelj naslova Caffe bar Tropicana. Večer će zaključiti susret Konobe Naše malo misto i Caffe bara Crveni patuljak, a taj susret će početi od 22:30h.

Vidimo se na “Močvari” u subotu!

 

Share.

About Author

Comments are closed.