POZIVNICA GLAZBENOG SASTAVA ‘TRIO GUŠT’: “Dragi moj Rogotine, tvoj “Trio gušt” dolazi ove godine…”

0

POZIVNICA GLAZBENOG SASTAVA ‘TRIO GUŠT’: “Dragi moj Rogotine, tvoj “Trio gušt” dolazi ove godine na našu najbolju, najveću i najslađu ribarsku noć!”

Ribarska noć u Rogotinu održat će se večeras!

Tradicionalno Ribarska noć u Rogotinu bude vesela i zabavna, uz tu zabavu posjetitelji uvijek mogu ‘kušati’ vrhunske riblje delicije i najbolje specijalitete koje nudi dolina Neretve.

Ovogodišnju zabavu upotpunit će popularni “Trio gušt”, glazbeni sastav iz Splita

Majstori su scenskog nastupa. Gušt svira sve vrste popularne glazbe, a njihova posebnost leži u činjenici što na dva načina interpretiraju glazbu. Prvi, električni, namijenjen je za izvođenje prvenstveno plesne glazbe, a drugi je onaj akustični, uživo.

Njihova prepoznatljivost jest upravo živa svirka u kojoj do izražaja dolaze njihove zabavljačke sposobnosti, a time i neposredna komunikacija s publikom. Prilagodljivost različitim nastupima neovisno o prostoru i vrsti publike ostavila je itekako dubok trag na njihovom repertoaru.”

Image-1

Nastupajući prošli ‘pola svijeta’

Nastupili su na tridesetak festivala, gostovali diljem Europe, u Australiji, Sjevernoj i Južnoj Americi, Novom Zelandu, Singapuru, Japanu… Jedino u Africi nisu bili. Osim nastupa uživo nastupali su i na radijskim i televizijskim postajama u Nizozemskoj, Belgiji i Njemačkoj. Neki albumi su dostigli zlatno i platinasto izdanje.

Gušt na latinskom znači užitak. U Dalmaciji ta riječ ima širok spektar značenja, pa znači i piće i hrana i dobra glazba…, zapravo sve ono u čemu Dalmatinci i ostali uživaju, odnosno guštaju.

Tako će vjerujemo i ove godine biti u Rogotinu, zato dođite, zabavite se i guštajte uz “Gušt” i dobru spizu uvijek pikantne “Ribarske noći u Rogotinu”!

Share.

About Author

Comments are closed.