SVE ĆE BIT SPREMNO DO TURNIRA “STIPE I SINIŠA”: Radovi na rogotinskom igralištu “Stanica” privode se svome kraju!

0

Radovi na rogotinskom igralištu “Stanica” privode se svome kraju!

Danas tijekom dana trebali bi biti završeni radovi na rogotinskom igralištu “Stanica” gdje će se ubrzo započeti odigravanje 22. memorijalnog malonogometnog turnira “Stipe i Siniša”.

stanica (5) stanica (6)

Postavljanje asfaltne površine na rogotinsko igralište “Stanica” financirano je iz fonda vezanog za projekt “Obnove dječjih i sportskih igrališta” nositelja Dubrovačko – neretvanske županije. Izvođač radova je metkovska firma “Asfalt – inženjering d.o.o.”

stanica (1) stanica (2)

“Radovi se napokon bliže kraju, te se ovim putem želimo zahvaliti prije svega Dubrovačko neretvanskoj županiji s posebnim naglaskom na dožupanicu Žaklinu Marević” – rekao je rogotinski glavar Marin Glamuzina.

stanica (3) stanica (4)

“Vrijedno je u ovoj situaciji spomenuti i pomoć “Lučke uprave Ploče” te ravnatelja Tomislava Batura”, napominje Glamuzina te nadodaje da su upravo oni kao institucija bili garancija za eventualno dodatno potrebnu financijsku pomoć za realizaciju projekta “Obnove dječjih i sportskih igrališta” u Rogotinu.

stanica (7) stanica (8)

Netom prije početka turnira na Športski centar “Stanica” bit će postavljene nove malonogometne linije što će u potpunosti financirati organizator 22. memorijalnog malonogometnog turnir “Stipe i Siniša”, Športska udruga Rogotin.

stanica (9) stanica (10)

Foto: Marin Glamuzina

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.