VODITELJ AUDICIJE ZA “GLAS PLOČA 2019.” JAŠAR MURTEZANI: “Zadovoljstvo mi je raditi s mladim glazbenim nadama, neki od njih su već sad skoro pa profesionalci!”

0

 Jašar Murtezani, poznati i iskusni glazbenik koji se glazbom bavi još od davne 1981. godine treću godinu za redom priprema kroz audiciju nove mlade glazbene nade, koji će svoj glazbeni talent prikazati upravo na novom Glasu Ploča, a održati će se u četvrtak 1. kolovoza u 21 sat ispred crkve Kraljice Neba i Zemlje.

“Imam mnogo iskustva i “glazbenih kilometara iza sebe”, rekao nam je Murtezani te je uz to nadodao da mu je velika čast što još jednom radi i uživa s potencijalno novim glazbenim zvijezdama koji će se prezentirati, Pločankama i Pločanima.

Murtezaniju je već treća godina da je uključen u projekt “Pločanskog ljeta” koji je vezan za manifestaciju Glasa Ploča. Ne skriva da mu je to izuzetno zadovoljstvo te se nada da će mladi natjecatelji jako kvalitetno odraditi novi Glas Ploča koji je ove godine na rasporedu 1. kolovoza ispred crkve Kraljice Neba i Zemlje u Pločama.

Kroz audiciju izabrano 9 vrhunskih pjevača

Probe i audicije započele su već prije dva tjedna te je kroz selekciju izabrano 9 vrhunskih pjevača kako nam Murtezani najavljuje. Upravo će oni nastupiti na ovogodišnjem Glasu Ploča.

“Imat ćete ih prilike čuti, ali osim toga vidjet će te da su oni skoro pa profesionalci i ja se nadam da će publika biti jako zadovoljna” – kaže nam iskusni glazbenik Jašar Murtezani, koji priprema sve mlade glazbene nade za novi Glas Ploča.

Osim toga, mladi glazbenici imat će i prije samog nastupa na pločanskoj rivi studijsko snimanje u kojem će u svoju arhivu spremiti studijsku verziju pjesme koju će otpjevati na Glasu Ploča 2019.

“To će vjerujemo mnogima od njih biti jedna lijepa uspomena na početke možda i glazbene karijere” – rekao nam je u nastavku Murtezani. Nadodaje uz to da su ga pozitivno iznenadili i novi pjevači koji su se tek prvi put ove godine uključili na glazbenu manifestaciju “Glas Ploča”.

jašarM

“Oni su izuzetno kvalitetni i već sad dobri pjevači!”

“Jako je to zanimljivo, jer kako godine prolaze dolazi manje glazbenih nada na Glas Ploča, ali budu dosta kvalitetni i dobri, rekao sam, skoro pa profesionalci. To mi je izuzetno drago i uzbuđen sam što imam priliku raditi u tim, zaista kvalitetnim uvjetima u kojima sam se našao” – zadovoljno će glazbenik Jašar Murtezani.

Očekuje se jak odaziv te i ovim putem voditelj audicije, Jašar Murtezani očekuje da će građani Ploča, ali i svi stanovnici doline Neretve i zaljubljenici u kvalitetnu glazbu doći i podržati nove mlade nade.

“Vidimo se u velikom broju ispred crkve Kraljice Neba i Zemlje u četvrtak 1. kolovoza u 21 sat na novom Glasu Ploča, možda će stati pred vas nove glazbene zvijezde” – rekao nam je na kraju u izjavi za portal Rogotin Jašar Murtezani.

Piše: Augustin Markota

Share.

About Author

Comments are closed.