TRADICIONALNA 12. RIBARSKA NOĆ U BAĆINI OKUPILA VELIKO MNOŠTVO GOSTIJU

0

U sklopu “Pločanskog ljeta 2019.” i ove je godine održana tradicionalna Ribarska noć u Baćini koja je okupila veliki broj gostiju i sudionika!

12. po redu Ribarska noć u Baćini i ove je godine brojne posjetitelje oduševila i zabavila na svoj svojevrstan i specifičan način. Baćinci već tradicionalno noć zabave, dobre hrane i kušanje najboljih ribljih specijaliteta posvete Danu pobjede i domovinske zahvalnosti te Danu Hrvatskih branitelja.

Okupilo se ispred baćinskog doma 16 ribarskih ekipa koje su uz trud i kulinarske vještine cijelu večer posjetiteljima pripremale najbolje zalogaje spremajući riblje delicije i najbolje specijalitete.

Za potpunu zabavu organizatori iz Mjesnog odbora Baćina uz pomoć Udruge lađara Baćina pozvali su “Gusare Neretve” glazbeni sastav iz Metkovića koji je dao posebnu dimenziju i ovogodišnjoj Ribarskoj noći u Baćini.

Vidno zadovoljan cijelom atmosferom i organizacijom događaja kratko nam se obratio Siniša Marinović, baćinski glavar.

“Vidite i sami mnoštvo ljudi ispred vas koje je posjetilo i ove godine našu Baćinu, drago nam je zbog toga i trudimo se ovu zabavu svake godine poboljšati i dignuti na još veću razinu. Mislim da je ova lijepa baćinska tradicija zabave, dobre hrane i pjesme svim posjetiteljima, gostima i prijateljima Baćine ispunila očekivanja. Izuzetno smo ponosni što svake godine obilježimo na ovaj način jedan od najvećih dana od hrvatske samostalnosti, a to je Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan Hrvatskih branitelja” – rekao nam je u izjavi glavar Baćine Siniša Marinović.

Piše i foto: Augustin Markota

 

Share.

About Author

Comments are closed.