MEMORIJAL ZA “STIPU I SINIŠU”: Gremio i Buffet Gusar ekspresno u polufinale turnira!

0

Večeras su odigrane prve četvrtfinalne utakmice 22. memorijalnog malonogometnog turnira “Stipe i Siniša” koji se igra na rogotinskom igralištu “Stanica” u čast poginulim hrvatskim vitezovima, Stipi Štrbiću i Siniši Musulinu.

Prvu utakmicu večeri odigrale su ekipe Caffe bara Splendid i Gremio Rogotin. Uvjerljivi Gremio slavio je rezultatom 3:0, a strijelci za njih su bili Žarko Visković, Branko Vrnoga i Nino Maleta. Tako se Gremio plasirao u polufinale 22. memorijala za “Stipu i Sinišu” uz ekipu Buffet Gusar koja je odmah nakon njih bila puno bolja od protivnika iz ekipe Š.U. sveti Staš sa Staševice. Konačni rezultat te, ujedno i posljednje utakmice večeri na kraju je bio 6:1 za Buffet Gusar.

Za pobjednike su precizni bili: Denis Jelčić, čak tri puta, a s po jednim golom pridružili su mu se Marin Oršulić, Ivan Arar i Nikola Grgurinović.

Sutra u ponedjeljak nastavljaju se četvrtfinalni dvoboji u kojima će se od 21h sastati Porto Tolero i Crni put Svadbeni salon Dalmata te od 22h Š.U. Columbia Rogotin i Apartmani Bonaca.

Share.

About Author

Comments are closed.