U PLOČANSKOJ CRKVI ODRŽANA MISA ZA POGINULE HRVATSKE VITEZOVE

0

U crkvi Kraljice neba i zemlje u Pločama održana je sveta misa za četvoricu poginulih hrvatskih branitelja iz Ploča i Rogotina, Albina Ostija, Ivicu Petrovića, Stipu Štrbića i Sinišu Musulina.

Hrvatski vitezovi poginuli su na južnom bojištu 12. kolovoza 1995. godine i sutra se navršava 24 godine od njihove smrti. Misu je predvodio pločanski župnik don Ante Antunović, koji je istaknuo kako se  uvijek trebamo sjećati ljudi koji su prolili krv za naš narod i za Domovinu. Don Ante je, također, istaknuo potrebu molitve i za žive branitelje da izdrže posljedice rata i da mogu živjeti po Božjim zakonima.

1. 9 3. 4

„Budnost, čekanje i iščekivanje nas potiče da uperimo pogled u budućnost i susret s Bogom, te da učinimo sve, a to i Bog želi, da taj susret bude radostan. Čim smo rođeni, ukrcali smo se u brzi vlak života i zaustavit ćemo se na zadnjoj stanici vječnosti. Isus nas poziva da uvijek budemo pripravni, jer ne znamo ni dana ni časa kada ćemo napustiti ovaj svijet“, istaknuo je, među ostalim don Ante.

5 6 7 8

Share.

About Author

Comments are closed.