22. MEMORIJAL ZA STIPU I SINIŠU ULAZI U SAMU ZAVRŠNICU: Porto Tolero i Apartmani Bonaca osigurali polufinale!

0

Večeras su odigrane posljednje utakmice četvrtfinala 22. memorijalnog turnira “Stipe i Siniša”.

Memorijal za poginule hrvatske vitezove iz Rogotina koji su dali živote za slobodu naše domovine ušao je u samu završnicu, a polufinala su večeras osigurale ekipe Porto Tolera i Apartmana Bonaca.

Prvi susret večeri odigrale su ekipe Porto Tolera i Crnog puta Svadbenog salona Dalmata. Zanimljiv susret  završio je rezultatom 4:3 za Porto Tolero, a strijelci za njih su bili: Ivan Markić, A. Galić i Matko Krilić koji je pogađao mrežu protivnika dva puta. Za poraženu ekipu Crnog puta Svadbenog salona Dalmata pogađali su: Vlado Štimac, Ivan Ramić i Luka Borovac.

Drugi susret večeri pripao je Apartmanima Bonaca koji su bili uvjerljivi protiv Š.U. Columbie Rogotin. S visokih 4:0 ušli su u polufinale i samu završnicu turnira. Za njih su precizni bili: Denis Deak, Neven Zonjić, Marko Puljić i Mišel Soče.

Sutra u utorak, 13. kolovoza su na rasporedu polufinalne utakmice, a od 21:15h sastaju se Gremio i Porto Tolero, dok će drugu polufinalnu utakmicu odigrati Buffet Gusar i Apartmani Bonaca. Taj susret započinje od 22:15h

Finalna večer turnira koji se igra na rogotinskoj “Stanici” planirana je u srijedu, 14. kolovoza.

Organizatori su se večeras zahvalili Komunalnom održavanju Grada Ploča i HEP – u Ploče na brzoj pomoći pri rješavanju problema s javnom rasvjetom za igralište Stanica u Rogotinu.

 

Share.

About Author

Comments are closed.