OVOGA VIKENDA ODRŽAT ĆE SE MEMORIJALNI NOGOMETNI TURNIR ‘ANTE REBAC’

0

Na igrališti Iza Vage u Metkoviću, nakon poduže stanke, ponovno će se održati Memorijalni nogometni turnir Ante Rebac, u spomen na poginuloga hrvatskog branitelja koji je nekada bio aktivni član NK Neretve.

Turnir će se održati od 16. do 18. kolovoza 2019. i zamišljen je kao sastavni dio priprema seniorskih ekipa iz doline Neretve. Uz domaćina NK Neretva, nastupit će ONK Metković, NK Jadran LP, a umjesto NK Neretvanac koji je odustao GOŠK Dubrovnik.

Raspored utakmica:

  • 16. kolovoza (petak) u 18 sati GOŠK Dubrovnik – NK Jadran LP
  • 17. kolovoza (subota) u 18 sati NK Neretva – ONK Metković
  • 18. kolovoza (nedjelja)
    • polufinale ?
    • finale ?

Ulaz na utakmice je slobodan, a na ulazu će biti postavljene kutije za donacije za akciju Veliko srce za djecu Neretve kojoj je cilj prikupiti 500.000 kuna za kupnju sanitetskog vozila i medicinske opreme za rodilište u Metkoviću.

Ovim se putem zahvaljujemo obitelji pok. Ante Rebca na podršci za održavanje Memorijalnog turnira. Zahvaljujemo se i ONK-u Metković i GOŠK-u Dubrovnik koji su zbog ovoga turnira u pripreme krenuli tjedan dana ranije, poručuje organizator turnira NK Neretva.

Turnir je u početku bio zamišljen kao susret mladih nogometaša i nažalost, neko vrijeme se nije održavao. Od sada će to biti seniorski turnir na kojem će nogometne ekipe odmjeravati snage prije početka nove sezone.

Tko je bio hrvatski branitelj Ante Rebac u čiji spomen se turnir igra možete pročitati OVDJE.

Share.

About Author

Comments are closed.