ZAVRŠIO JE MALONOGOMETNI TURNIR NA STAŠEVICI: Ekipa ‘MNK’ skinula s trona domaću momčad ‘Klanac’

0

Završen je malonogometni turnira na Staševici u organizaciji Športske udruge sveti Staš i Mjesnog odbora Staševica. Turnir se tradicionalno igra povodom blagdana svetog Staša, koji je danas proslavljen na Staševici.

U završnoj večeri turnira prvu su utakmicu odigrale ekipe koje su se borile za treće mjesto, a upravo su one dan ranije poražene u polufinalnim dvobojima. Na kraju, treće mjesto pripalo je ekipi ‘NTF’. Oni su bili bolji od ekipe ‘Volarević promet’ rezultatom 2:1. Strijelci za trećeplasiranu ekipu bili su Nino Maleta i Pavo Čančar, dok je za ‘Volarević promet’ bio precizan Ante Pažin.

Veliko finale ove godine pripalo je ekipama ‘Klanac’ Staševica i ekipi ‘MNK’. Na kraju tijesna pobjedna ekipe ‘MNK’ 1:0. Domaća ekipa ‘Klanac’ tim porazom u velikoj završnici nije uspjela obraniti naslov prošlogodišnjeg pobjednika, te ovaj put trofej na malonogometnom turnir povodom blagdana svetog Staša odlazi ekipi ‘MNK’ koje je do pobjede pogotkom odveo Luka Suton, za konačnih 1:0 u velikom finalu.

Od nagrada izdvajamo nagradu za najboljeg vratara koja je otišla u ruke Dejana Rašića, vratara ekipe ‘MNK’. Najbolji strijelac turnira je Nino Maleta iz ‘NTF – a’. Titulom najboljeg igrača okrunio se Vojko Pervan iz pobjedničke ekipe ‘MNK’.

Za drugoplasiranu ekipu ‘Klanac’ Staševica igrali su: Goran Medić, Petar Marević, Marko Barbir, Zlatko Kušurin, Andrej Musulin, Neven Zonjić, Ivan Marković, Marin Babić, Žarko Visković, Darko Ivanković i Tomislav Bošnjak.

Za pobjedničku momčad na ovogodišnjem turniru na Staševici igrali su: Dejan Rašić, Ante Dominiković, Vojko Pervan, Matej Marević, Marko Gašpar, Ivan Rezo, Dragan Stanković, Luka Suton i Toni Jelavić.

 

Foto: Bosiljka Kužić

 

Share.

About Author

Comments are closed.