NAJAVLJUJEMO FINALE ‘NOĆNE LIGE TRČANJA’ I PROSLAVU 5. ROĐENDANA UDRUGE ‘NERETVA RUN’

0

Prva sezona SCM Neretvanske noćne lige tračanja približava se svom kraju. U nedjelju, 8. rujna bit će finale i proslava pet godina djelovanja Sportske udruge Neretva run koja je organizator ove manifestacije.

– Pozivamo sve gradske klubove, udruge, prijatelje i simpatizere naše udruge, sve sponzore, medije i sugrađane na prigodnu zabavu nakon utrke, gdje će ujedno biti predstavljeno što smo to točno uradili i što nas sve čeka u bližoj budućnosti, poručuju iz SU Neretva run.

Finale, a ujedno i rođendanska utrka, start i cilj će imati kod Lučkoga mosta i bit će organizirano u tri kategorije (utrke):

  • 18:00 – seniori (2850m)
  • 18:30 – djeca do 8 godina (150m)
  • 18:45 – djeca od 9 do 14 godina (500m)

Prijave se šalju u inbox Facebook stranice Neretva Run & Mandarine Halfmarathon Metković i treba navesti: ime i prezime, godište i klub ili grad iz kojeg dolazite. Broj natjecatelja je ograničen: dječje utrke do 30, a seniorska do 100 natjecatelja.

Uplata za sve natjecatelje iznosi 10 kuna i  vrši se na dan utrke prilikom preuzimanja startnog broja. Uplata uključuje startni broj, rezultate, vodu, voće i sok u cilju. Više informacija možete saznati pozivom na broj 099 845 3691.

Share.

About Author

Comments are closed.