PO DRUGI PUT SE ORGANIZIRA “BAJKOVITI SVIJET BAĆINSKIH JEZERA” U PERAČKOM BLATU

0

Repriza događaja pod nazivom “Bajkoviti svijet Baćinskih jezera” održati će se u Peračkom Blatu, 31. kolovoza s početkom u 17 h.

Organizator događaja je Turistička zajednica Grada Ploča.

Satnica događanja je sljedeća:
17:00 h – igre za djecu u organizaciji AMK RacingTeama
17:45 h – čitanje bajki u aranžmanu amaterskih glumaca bivšeg pločanskog kazališta “Mariani” Jasne Krilić, Duške Mušić i Tonija Krilića te Ive Krilić, studentice Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu
18:30 h – izrada vjenčića od grana vrbe – voditelj radionice dječji animator, samouki slikar umjetnik, Hrvoje Tomljanović.

“Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka i Zakonu o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka, navedene fotografije s događaja objavit će se isključivo u svrhu promocije manifestacije „Bajkoviti svijet Baćinskih jezera”.Svaki učesnik događaja svojim sudjelovanjem potvrđuje da sudjeluje isključivo na vlastitu odgovornost, svjestan da sudjelovanje predstavlja potencijalnu opasnost te da prihvaća da Organizator nije odgovoran za bilo koji oblik štete prema njemu za vrijeme manifestacije” – napisali su organizatori u službenoj najavi događaja koji će se održati u Peračkom Blatu.

Share.

About Author

Comments are closed.