KOMINSKI PRVAŠIĆI KRENULI PUNOM PAROM

0

U ovoj školskoj godini u Osnovnoj školi “Ivo Dugandžić Mišić” u Kominu sedmero je učenika, koje smo zatekli u učenju s njihovom učiteljicom. I oni su, prema viđenome, krenuli punom parom. Zamolili smo ravnatelja kominske škole Marjana Scipionija da nam kaže kakva je atmosfera u školi i kakva su očekivanja?

1. 2.

“Iza nas je jedna uspješna školska godina. Želimo vjerovati kako će godina koja je ispred nas, zahvaljujući vrijednim i odgovornim djelatnicima škole kao i našim učenicima te odgovornim roditeljima, biti još i uspješnija. Kao što možete vidjeti sve je spremno za početak nove nastavne godine.

3. 4

Iznimno vrijedni djelatnici naše ustanove, kao i prethodnih godina, ulaze spremni u nove izazove. Naši učenici od ove će školske godine nastavu tjelesne i zdravstvene kulture izvoditi u renoviranoj športskoj dvorani.

5 6

Osim što je renovirana, ista je klimatizirana, a u dvoranu je uvedeno i grijanje. Cjelokupna vrijednost radova iznosila je oko 240 tisuća kuna. Naši učenici nastavu informatike izvodit će novoopremljenom kabinetu informatike, isti je opremljen novim računalima tijekom školske godine 2018./2019. Riječ je o ulaganju od oko 40 tisuća kuna. U svih deset učionica postavljeni su novi projektori na strop, a vrijednost investicije iznosi oko 35 tisuća kuna.

7 8

Dakle, kompletirali smo opremu u svim učionicama tako da svaka učionica ima laptop, projektor, projekcisko platno, zvučnike, nove klupe i stolice, nove panoe i stolice za katedru. Trudimo se, pri tom mislim na sve djelatnike, omogućiti našim učenicima što kvalitetnije uvjete za rad te se nadamo da u tome i uspijevamo.

9 10

Želimo u ovoj školskoj godini, kao i u godinama koje su pred nama omogućiti našim učenicima što kvalitetniji odgoj i obrazovanje, poticati ih na aktivno sudjelovanje u izvannastavnim i izvanškolskim aktivnostima. Svim učenicima želim puno uspjeha u novoj školskoj godini. Želim vam da se zajedno sa svojim učiteljima radujete učenju, neka vam škola bude sreća i radost”, rekao je Scipioni.

11 12

Polaznici prvog razreda Osnovne škole “Ivo Dugandžić Mišić” u Kominu: Iva Bantić, Lara Batinović, Eva Medak, Karlo Medak, Luka Oršulić, Petra Oršulić, Mihaela Vlahović.  Učiteljica: Katarina Visković

Share.

About Author

Comments are closed.