NA RASPOREDU JE TREĆE KOLO PRVE ŽUPANIJSKE NOGOMETNE LIGE: Kominski Gusar dočekuje Žrnovo!

0

Sutra s početkom u 16 sati Žuti iz Komina dočekuju ekipu Žrnova.

“Očekujemo maksimalan angažman i dobro predstavu naših momaka. A uz dobru izvedbu, sasvim sigurno, neće izostati ni dobar rezultat. Pozivamo sve naše navijače da dođu na našu Pržinu i da, kao i do sada, budu naš dvanaesti igrač” poručuju iz NK Gusara Komin.

“Vlahović napustio Gusara”

Po završetku prošle sezone doznali smo kako Stanko Vlahović neće braniti boje žutog dresa u natjecateljskoj sezoni koja je u tijeku. Stanko Vlahović nastupao je za sve mlađe uzrasne kategorije kluba s Pržine. Nastupao je i za seniorsku ekipu i ne samo nastupao, nego jako dobro i požrtvavano branio boje žutog dresa. Iz dana u dan, iz godine u godinu pokazivao je i dokazivao svoju ljubav prema voljenom klubu. 

“Naš klub je, ovih dana, privremeno napustio veliki čovjek i veliki igrač, pri tom ne mislimo na njegov fizički izgled jer Stanko je velik u svakom pogledu. Dragi Stanko, hvala ti u ime tvojih dječaka koje si trenirao, njihovih roditelja, hvala ti u ime suigrača, trenera i Uprave. Tvoj žuti dres i tvoja Pržina te čekaju” – poručili su iz kominskog Gusara.

Share.

About Author

Comments are closed.