Stenly Kipruto i Marija Vrajić pobjednici su 3. Mandarina polumaratonu

0

Nakon dva sunčana treće izdanje Mandarina polumaratona, kojega organizirala SU Neretva run, otrčano je po ne baš ugodnim uvjetima, trkače je na stazi dugoj 21 kilometar pratili pljuskovi i vjetar. Usprkos tome, interes je bio velik, u dvije utrke trčalo je preko 500 natjecatelja iz 17 zemalja, prenosi LIKEmetkovic.hr.

Drugi put zaredom Kenijac Stenly Kipruto (AK Mladost) je pobjedio na Mandarina polumaratonu. On je stazu dugu 21km pretrčao za 1:08:57. Najbrža žena bila je Marija Vrajić (AK Maksimir), njezino prolazno vrijeme je bilo 1:27:58.

U muškoj konkurenciji drugi je bio Ivan Bulić (AK Dubrovnik), a treći Ante Živković (AK Dubrovnik). U ženskoj konkurenciji druga je bila Adela Čomor (Sloboda Tehnograd), a treća Hamel Zoe (Škola trčanja Sanus Motus Mostar).

U utrci za građane Studena K5 nagrade su dodijeljene u dvije dobne kategorije:

  • poredak do 16 godina:
    • dječaci: 1. Darijo Tošić, 2. Antonio Pavlović, 3. Mile Batinović
    • djevojčice: 1. Lukrecija Krstičević, 2. Sara Šiljeg, 3. Karla Šiljeg
  • poredak starijih od 16 godiina:
    • muški: 1. Emir Hastor, 2. Erol Pepić, 3. Tomislav Kopac
    • žene: 1. Mirela Čučak, 2. Barbara Dropuljić, 3. Marija Franetović – Cvitić.

Sve rezultate možete vidjeti na Stotinka.hr. U ovogodišnjem polumaratonu nastupilo je 393, a u utrci Studena K5 nastupilo je 212 natjecatelja.

Kako je to danas bilo na stazi od Vida, preko Metkovića do Dubravice i Klade, možete vidjeti u fotogaleriji LIKEmetkovic.hr.

Share.

About Author

Comments are closed.