NERETVANSKI DERBI BEZ POBJEDNIKA: Jadran LP ostavio bolji dojam!

0

U neretvanskom derbiju 13. kola trećeligaškoga natjecanja, nogometaši Neretve i Jadran LP odigrali su neodlučeno, 0:0.

U susretu Neretve i Jadrana LP, gosti iz Ploča su ostavili bolji dojam, prije svega bolje su stajali na terenu, brže su igrali i stvarali poluprigode, dok su u obrani Raič i suigrači uvijek i na vrijeme otklanjali opasnosti za svoja vrata, prenosi Metković News.

Ajkunić  za Neretvu nije iskoristio priliku u 15. minuti, zatim ni Kordić glavom u 20. minuti i u 43. minuti, te Kalfić u 44, sve igrači Jadrana LP. Ozbiljnu prigodu za Neretvu nije realizirao Pehar u 40. minuti kada je vratar Pločana Čagalj njegov udarac glavom bez problema neutralizirao.

I u nastavku smo gledali uglavnom igru između dva šesnaesterca, s čestim prekidima, lošim dodavanjima i nesnalaženju napadača jedne i druge momčadi.

U 58. minuti Jadranov Paponja lob udarcem pokušao je iznenaditi vratara Neretveb Brkića koji je ipak sačuvao svoju mrežu. Trener domaćih zarana je obavio izmjene te je u igru uveo Medića i Čupića čime je igra Neretve dobila na kvaliteti, ali zakratko.

U 63. minuti Kalfićev udarac obranio je sigurni Brkić. A u 83. minuti Aljoša Krstičević je iz slobodnog udarca gađao vratnicu.

Na kraju dodajmo, Jadran je posve zaslužio taj jedan bod jer je bio i trkački i taktički bolji od Neretve, piše Metković News.

Share.

About Author

Comments are closed.