Objavljena lista najboljih liječnika i liječnica u Hrvatskoj

0
Portal Najdokotor.com objavio je popis najboljih liječnika i liječnica u Hrvatskoj prema glasovima pacijenata na toj stranici. Ovo je, kažu, šesta godina objave popisa najboljih doktorica i doktora po izboru pacijenata u Republici Hrvatskoj.

“Najavljujemo da nastavljamo s prvobitnim ciljem da na temelju iskustava stvaramo, što je moguće, realniju sliku o pojedinim doktoricama i doktorima u Republici Hrvatskoj. Komentar po komentar, i tako već osam i pol godina, zajedno smo razvili bazu iskustava koja je etablirala portal najdoktor.com kao centralno mjesto informiranja o iskustvima drugih s pojedinim doktoricama i doktorima”, kažu.
Kriteriji su po kojima je portal najdoktor.com birao: ukupan broj komentara, odnos broja pozitivnih i negativnih komentara te kvaliteta samih komentara. Također, kao i proteklih godina, komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir zato što u mnogim slučajevima doktorice i doktori ne mogu birati osoblje ni utjecati na broj pacijentica i pacijenata. U obzir se nisu uzimali ni neargumentirani komentari.

Share.

About Author

Comments are closed.