Tvrtka Bipas-Sistem iz Metkovića dobitnik je priznanja Dubrovačka vidra

0

Na danas održanoj svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Dubrovnik u Hotelu Sheraton u Župi dubrovačkoj tvrtka Hoteli Dubrovačka Rivijera je proglašena najboljom među velikim poduzećima Dubrovačko-neretvanske županije, piše Dubrovački vjesnik.

Pored Rivijere nominirani za nagradu Zlatna kuna bili su Jadranski luksuzni hoteli i Dubrovački vrtovi sunca. U kategoriji srednjih poduzeća priznanje je primio Goran Hrnić za Gulliver Travel, destinacijsku kompaniju koja je ove godine proslavila 30 godina uspješnoga rada. Nautika d.o.o. i Elite Travel također su bili nominirani u kategoriji srednjih trgovačkih društava na temelju rezultata 2018. godine. Tvrtka Platanus d.o.o dobila je Zlatnu kunu među malim trgovačkim poduzećima. Riječ je obiteljskoj tvrtki osnovanoj 2006. godine koja danas zapošljava više od 100 ljudi i upravlja kapacitetima Hotela Plat, na što je podsjetio Toni Šimunović, direktor prodaje. Pored njih nominirani su bile tvrtke Heksogen i Phobs iz Dubrovnika.

Na svečanoj sjednici gospodarskog vijeća Županijske komore Dubrovnik danas su dodijeljene i Dubrovačke vidre, priznanja podzetnicima s 20 i više godina poslovanja koji uredno podmiruju sve obveze. Dobitnici Dubrovačke vidre su Algebra Dubronvik, Bipas-Sistem iz Metkovića, Cicrina s Lopuda, Konstruktor-Hotina iz Blata,Reor iz Dubrovnika te Vinogradarstvo ivinarstvo Crvik iz Komaja.

 

Share.

About Author

Comments are closed.