Udruga osoba s invaliditetom (UOSIP) održala godišnju skupštinu

0

Udruga osoba s invaliditetom (UOSIP) Ploče obilježila je svoj dan redovnom godišnjom skupštinom koju su održali u prostorijama ugostiteljske škole fra Andrija Kačić Miošić. Predsjednik udruge Dragi Juras uz dopredsjednik Marka Stjepanovića i tajnicu Velinku Žuža nazočne je upoznao s radom udruge u godini koja je na izmaku.

2

Podneseno je i financijsko izvješće kao i program za narednu godinu. Skupštini su uz članove udruge nazočili Slavenka Mušan(Socijalna služba), Ina Žderić(ravnateljica srednje škole fra Andrija Kačić Miošić) Mirjana Jović(udruga Leptirići)  te Ivana Miličević(zdravstvena njega). Nakon završetka skupštine za sve nazočne upriličen je skromni domjenak uz ugodno druženje koji je financijski pomogla Dubrovačko-neretvanska županija.

1

Inače UOSIP je osnovana 2007.godine te broji 28 aktivnih članova kao i veći broj povremenih. Za aktivnosti i druženja imaju ustupljene prostorije u ulici Vladimira Nazora odmah do udruge branitelja grada Ploča. U jednom dijelu podmirivanja režijskih troškova pomaže im Grad Ploče a nedavno su iz županije za svoje potrebe dobili i laptop. Svi zainteresira i oni koji žele postati članovi udruge mogu se javiti svake srijede u prostorije udruge od 10 – 12 sati ili na mobitel 099 214 87 32.  Počasni članovi udruge su Ivan Šunjić i Andrija Kaleb.

Članovi udruge mogu od 0 – 24 sata koristiti za svoje potrebe stazu za trčanje, stol za masažu, sprave za stopala i ramena, bicikl, step, masažer kao i druge sprave za održavanje svoga zdravlja.

3

– Koristim priliku da se zahvalim na razumijevanju i ustupljenom prostoru za održavanje godišnje skupštine Ini Žderić ravnateljici srednje škole fra Andrija Kačić Miošić kao i vrijednim učenicima i njihovim mentorima koju su nam upriličili i poslužili domjenak, rekao je predsjednik udruge – Dragi Juras.

Piše i slike: Branko Kulidžan

Share.

About Author

Comments are closed.