Mandolinski orkestar Ploče djeluje u Pločama tek 2 mjeseca, a članovi su već imali priliku sudjelovati na ovogodišnjem božićnom koncertu u Pločama

0

Mandolinski orkestar Ploče djeluje u Pločama tek 2 mjeseca, a članovi su imali priliku sudjelovati na ovogodišnjem božićnom koncertu “Božić je u mome mistu” održanom u crkvi Kraljice Neba i Zemlje kao pratnja svojim iskusnim kolegama iz MO Vrgorac – Metković pod vodstvom prof. Tomislava Hercega.

Sam voditelj je prepoznao potencijal pločanske djece te ih je, na iznenađenje svih, u vrlo kratkom periodu pripremio za sudjelovanje u nastupu. Udruga klapa Stina Ploče je sredstvima ostvarenim putem javnog poziva Grada Ploča kupila nove instrumente i time osnovala mandolinski orkestar Ploče. OŠ Vladimir Nazor je, osluškujući potrebe djece, odlučila donirati svoje instrumente koji dugi niz godina nisu bili u uporabi, a sada su, zbog velikog interesa djece, orkestru potrebni.

mandolinski_ploče (4)

“Ovim putem želimo zahvaliti OŠ Vladimir Nazor i v.d. ravnateljici Tihani Pažin na darovanim instrumentima od kojih se većina uz adekvatnu restauraciju može koristiti. Ovom vrijednom donacijom otvara se prostor za uključivanje većeg broja članova, naše djece i mladih. Našim sadašnjim i budućim članovima, svim građanima grada Ploča želimo blagoslovljen Božić i sretnu novu godinu”, rekli su nam osnivači mandolinskog orkestra članovi pločanske klape Stina.

mandolinski_ploče (2)

Share.

About Author

Comments are closed.