ZBOR RUKOMETNIH SUDACA DUBROVAČKO-NERETVANSKE ŽUPANIJE

0

Na redovnoj Izbornoj skupštini ponovo izabran za predsjednika Đino Giljević

Zbor rukometnih sudaca Dubrovačko-neretvanske županije održao je u Hotelu Bebić u Pločama redovnu Izbornu skupštinu kojoj su nazočili ,od ukupno 21 aktivnog člana, sljedeći delegati skupštine:  Đino Giljević presjedavajući te Ivica Glavinić, Mile Veraja, Ivan Grbavac, Siniša Ravlić, Nataša Parmać, Dragan Kaleb, Zoran Kaleb, Izvor Kaleb, Ljubo Ivanišević, Neven Vicić, Mario Bucanić, Ante Repeša, Mihael Obad i Mate Zeljko.

Skupštinu je otvorio predsjednik zbora Đino Giljević te nakon izglasanog radnog predsjedništva i zapisničara, podnio izvješće o proteklom radu u njegovom mandatu.

Od pozitivnih stvari istaknuo je napredovanje sudačkih parova od kojih su dva para na listi premijerligaša koji sude važnije utakmice Hrvatskog prvenstva i kup natjecanja, zatim perspektivan sudački par na 2.HRL jug, kao i četiri nadzornika od kojih je jedan dugi niz godina na prvoj ligi kao i tri na drugoj ligi.

Zatim se osvrnuo na nedostatke u prvom redu na loš odaziv mladih koji nisu zainteresirani za zvanje sudac, tako da u budućnosti ako se ovako nastavi neće imati tko suditi ligaške utakmice na jugu.

Nakon iscrpnog izlaganja te podnijetih izvješća o radu zbora, zatim blagajničkog izvješća, stegovnog povjerenika i nadzornog odbora, koje su nazočni skupštinari prihvatili jednoglasno prišlo se izboru novih tijela.

Za novog starog predsjednika jednoglasno je izabran Đino Giljević. U Upravni odbor ZRSDNŽ izabrani su Ivica Glavinić, Mile Veraja, Ivan Grbavac, Siniša Ravlić, dok je predsjednik po dužnosti i predsjednik UO.

U nadzorni odmor imenovani su za predsjednika Izvor Kaleb, te Ljubo Ivanišević i Dragan Kaleb, dok je za likvidatora izabran Neven Vicić.

Piše i slika: Branko Kulidžan
Share.

About Author

Comments are closed.