TREBALA JE TO BITI PRIJATELJSKA UTAKMICA, ONDA JE NASTAO KAOS!

0

TUČNJAVA IGRAČA HRVATSKOG I BIH KLUBA U MEĐUGORJU ‘Mislili su da će lako protiv nas’

“Prijateljski” nogometni susret između hrvatskog trećeligaša Jadrana iz Ploča i bosanskohercegovačkog prvoligaša Olimpika iz Sarajeva prekinut je u četvrtak u Međugorju zbog sukoba igrača, a mediji navode kako je došlo do opće tučnjave.

Priopćenje – Olimpik Sarajevo

Iz Olimpika su priopćili kako je susret prekinut u 25. minuti, ali zbog naguravanja.

“Utakmica je prekinuta u 25. minuti, nakon što je došlo do naguravanja igrača na sredini terena, a da se ne bi dogodila bilo kakva eskalacija sukoba ili veći incident dogovoreno je da se utakmica ne nastavlja”, priopćeno je iz Olimpika. Iz sarajevskog kluba su dodali kako ovaj incident nije imao karakter međunacionalnog obračuna.

Portali u Hercegovini međutim izvješćuju kako je došlo do otvorenog obračuna igrača na travnjaku Sportskog centra Circle international u Međugorju. Najprije je došlo do naguravanja na sredini terena nakon čega je došlo do opće gužve i međusobne tučnjave koja je potrajala desetak minuta.

U policiji ovaj incident nije zabilježen.

Priopćenje s FB Jadran LP

Nažalost utakmica je prekinuta u 25.min kod rezultata 0:0 zbog medjusobne tučnjave.

Od prve minute igrači Olimpika su bili naelektrizirani,kao da se igra utakmica ljutih rivala,a ne prijateljska.Možda smo im poremetili planove,mislili su da će lako protiv nas.Svaku su odluku suca protestirali,udarali se bez lopte a sve je kulminiralo kada je jedan njihov igrač bez lopte udario našeg laktom u glavu,a naši momci su na to odgovorili.Zaiskrilo je na terenu,poletjelo je par udaraca,te kad se sve smirilo neugodno nas je iznenadila reakcija Olimpikove klupe.Dok su naši treneri i članovi uprave smirivali situaciju,klupa Olimpika predvodjena trenerom Vojvodićem je pokušavala nastaviti fizički obračun.

Na kraju smo svi otišli prema svlačionicama i sve je završilo srećom bez posljedica.

Žaloste ovakve scene u nogometu,reakcija igrača se donekle može shvatiti,no kad službene osobe i oni koji trebaju odgajati te momke u sportskom duhu rade te stvari,onda nam nogomet ne ide u dobrom smjeru.

Naš klub se ispričava gosp.Niki Dodigu i Sport Centru Medjugorje što smo bili dio nemilih scena,uvijek smo imali tamo pozitivna i lijepa iskustva.

izvor: sportske.jutarnji.hr

Share.

About Author

Comments are closed.