“Ploviti, otkrivati, živjeti” – ULN na nautičkom sajmu u Zagrebu

0

Ove godine ULN je sudjelovala na najvećem izdanje NAUTIKE u posljednjih deset godina. Na jedinom kontinentalnom nautičkom sajmu u Hrvatskoj, u čak osam paviljona, predstavilo se 350 izlagača s više od 300 plovila iz 25 zemalja.

“Ploviti, otkrivati, živjeti” nit je vodilja Zagrebačkog sajma nautike čiju će raskošnu ponudu došli razgledati brojni posjetitelji.

Zemlje sudionice: Australija, Austrija, Belgija, Bugarska, Danska, Francuska, Grčka, Hrvatska, Irska, Italija, Japan, Kanada, Kina, Nizozemska, Njemačka, Novi Zeland, Poljska, SAD, Slovačka, Slovenija, Španjolska, Švedska, Tajland, Ukrajina, Ujedinjeno Kraljevstvo.

Neretvanska lađa bila je u centralnom prostoru sajma i s ponosom možemo reći da je štand ULN bio jedan od najposjećenijih. Uz partnera “CEWE foto knjiga” skoro svaki naš posjetitelj je dobio svoju fotografiju s neretvanskom lađom. Na LED ekranu puštale su se najbolje video sekvence Maratona lađa i ostalih projekata. Prezentirali su se i naša vina, kao i turistički prospekti. Hvala našim vinarima. Važno je istaknuti da je sajam otvoren odličnim nastupom klape “Stina ” iz Ploča.

Od direktora sajma pozvani smo da i dogodine budemo gosti na ovom sajmu.

Za dobru prezentaciju pobrinuli su se Sanda Dodig, Slavko Musulin i Milojko Glasović. Zahvaljujemo lađarskoj ekipi “Zagreb” na pomoći.

Foto M.Glasović

Share.

About Author

Comments are closed.