PRIOPĆENJE GRADONAČELNIKA

0

Epidemija uzrokovana koronavirusom COVID-19 i poštivanje preporučenih mjera prevencije zahtijeva promjene životnih navika i prilagodbu novonastaloj situaciji. Stariji i nemoćni te osobe s narušenim imunološkim sustavom su posebno ugrožena skupina. Stoga smo, u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Ploče, uspostavili Pozivni centar čija je zadaća pomoći navedenim skupinama u smislu dostave hrane, lijekova i ostalih potrepština.

Baza volontera je organizirana i dodatno se nadograđuje, a sukladno prijavama volontera koji će biti na raspolaganju za pomoć navedenim skupinama. Svi koji dio svog vremena mogu izdvojiti za pomoć sugrađanima i voljni su volontirati, mogu se obratiti Gradskom društvu Crvenog križa Ploče. Djelatnici javnih ustanova kojima je Grad Ploče osnivač, a koje su privremeno zatvorene za korisnike, su također stavljeni na raspolaganje Gradskom društvu Crvenog križa Ploče.

Komunalno redarstvo Grada Ploča organizirano je u 2 smjene i do daljnjeg će biti na raspolaganju svim građanima, a posebno najugroženijim skupinama, u razdoblju od 07:00h do 23:00h.

Pozivam sve sugrađane, koji su posebno ugrožena skupina i imaju potrebu za dostavom hrane, lijekova i ostalih potrepština, da se obrate na sljedeće brojeve telefona:

Crveni Kriz Ploče: 091 267 6129
Komunalno redarstvo Grada Ploča: 099 225 6414 i 099 529 4515

Comment

Share.

About Author

Comments are closed.