DODATNI BROJ ZA IZDAVANJE PROPUSNICA

0
Stožer civilne zaštite Grada Ploča obavještava da su uveli dodatni broj na koji se može zatražiti propusnica za one koji moraju putovati iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština.

DODATNI BROJ TELEFONA JE 020-679-246

Propusnicu Stožera civilne zaštite Grada Ploča možete zatražiti i pozivom na broj telefona 020/ 679-828 ili mailom na info@ploce.hr

Iz Stožera apeliraju da, ako je to moguće, propusnice zatražite elektroničkim putem, mailom, sve iz razloga da se izbjegnu nepotrebna okupljanja većeg broja ljudi i stvaranje gužvi, koje nisu po preporuci Nacionalnog stožera. Propusnica dobivena putem maila ima jednako značenje kao i preuzeta fizički.

Za izdavanje propusnice koja se odnosi na gore navedene okolnosti potrebno je dostaviti ime i prezime, OIB za osobe koje pružaju uslugu, kao i za osobe kojima je usluga potrebna.

Osoba na čije ime se izdaje propusnica treba dostaviti kontakt telefonski broj zbog obavijesti o preuzimanju iste ako se ne traži elektronskim putem. Propusnice koje nisu zatražene putem maila preuzimaju se na portirnici Gradskog poglavarstva, Trg Kralja Tomislava 23.

NAPOMENA: Propusnica nije potrebna za kretanje na području Grada Ploča uz pridržavanje odluka propisanih mjera od strane Nacionalnog stožera civilne zaštite.

PROPUSNICA
Izvor: FB Grad Ploče
Share.

About Author

Comments are closed.