Škola na daljinu

0

Srednja škola fra Andrije Kačića Miošića provodi vrijeme nastave na daljinu sukladno svim uputama Državnih institucija i na korist našim učenicima, našoj budućnosti i Domovini.

Prvi tjedan smo  prionuli radu na svim, u tom trenutku raspoliživim komunikacijskim kanalima i načinima kako bismo osigurali što bolju i kvalitetniju nastavu našim učenicima.

Nastavnici i ostalo osoblje Škole su svatko u djelokrugu svoga posla dali sve od sebe kako bi se proces tijeka nastave nastavio na daljinu i nastavna godina uredno privodila kraju.

Uz sve poteškoće i strepnju koja nam lebdi nad glavama, mogu konstatirati da smo vrlo uspješni i zadovoljni. Svi smo ozbiljno i odgovorno shvatili  situaciju u kojoj smo se našli, ponašamo se po pravilima i uputama struke, ali i uvodimo inovacije u naš sustav, u naše obrazovanje.

vizirKuhari, konobari, tehničari za računalstvo, hotelijersko-turistički tehničari, elektroničari-mehaničari i gimnazijalci će biti mogućnosti odabira pri upisu u sljedeću školsku godinu.  Ovo je vrijeme pripreme našim budućim učenicima pa neka dobro razmisle i odluče što bi htjeli raditi u budućnosti i na korist zajednici.

Sukladno trenutku i izazovima struke naši nastavnici su projektirali i napravili vizire po mjeri obima glave.

Viziri su rađeni na 3D printeru u raznim bojama.

Veliki tjedan je ispred nas, pripremimo se za naš najveći blagdan Uskrs i nadajmo se brzom povratku

u školske klupe.

Ravnateljica: Ina Žderić, prof.

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.