BRAVO! – Pločanska srednja škola donirala zaštitne vizire djelatnicima Hitne medicinske pomoći i Obiteljskom domu za starije, nemoćne i bolesne “Ivana”

0

Djelatnici Srednje škole fra Andrije Kačića Miošića Ploče iz Aktiva tehničara za računalstvo donirali su četiri zaštitne maske – vizire djelatnicima Hitne medicinske pomoći Ploče te dodatna dva vizira Obiteljskom domu za starije, nemoćne i bolesne osobe “Ivana” iz Ploča.

vizir_ssploce (2)

Viziri su izrađeni na 3D printeru u različitim bojama i ovo su samo prvi primjerci koji će izaći iz “male tvornice” pločanske srednje škole pod ravnanjem djelatnika Aktiva tehničara za računalstvo u u obrani protiv epidemije.

vizir3


Aktiv nastavnika Tehničara za računalstvo  Srednje škole fra Andrije Kačića Miošića iz Ploča  je projektirao, osmislio i pomoću 3D printera napravio vizire u kombinaciji s kreativnom, završnom ručnom obradom.

Pri izradi vizira smo zadovoljili sve zadane komponente: lagani, prozračni, odmjereni i estetski uredni. 
Viziri su na zadovoljstvo svih uručeni timu Hitne pomoći u Pločama, voditelju g. Daliboru Gašparu,  ispostavi ZZHM-u Dubrovačko-neretvanske županije i Obiteljskom domu za starije, nemoćne i bolesne „Ivana“.

Zahvaljujem se svim sudionica pri izradi vizira i nadam se da će u ovom trenutku dobro doći onima koji su nam na raspolaganju 24 sata.
Ostanite doma, čuvajte sebe i druge!

Ravnateljica: Ina Žderić, prof

 

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.