Gradonačelnik Krstičević čestitao Uskrs

0

Slaviti Uskrs, vjernicima znači slaviti život, svjetlost, novi dan.. Uskrs je uvijek bio blagdan nade, novog početka i pobjede dobroga nad zlim..

Dragi sugrađani, ovaj Uskrs slavimo u teškim vremenima, ali to je nešto što nas neće obeshrabriti. Siguran sam da se možemo nositi sa svim izazovima koji su postavljeni ispred nas.

U vremenu kada je pandemija koronavirusa donijela velike izazove i promjene, posebno je važno da budemo nadahnuti međusobnim poštovanjem i prilika je to da se zahvalimo svim našim zdravstvenim djelatnicima, vatrogascima, policajcima i carinicima, članovima stožera civilne zaštite i brojnim volonterima, te osobito trgovcima i svima onima koji svakodnevno pod teškim uvjetima obavljaju svoj posao.

Također, posebne pozdrave i dobre želje upućujem našim sugrađanima koje je direktno zadesila ova epidemija i koji se nalaze u bolnicama i izolaciji. Želim im što skorije ozdravljenje i da se vrate svojim kućama.

Drage Pločanke i Pločani, uputimo jedni drugima čestitke telefonom, porukama i izbjegavajmo bilo kakva druženja, okupljanja rodbine, prijatelja, susjeda kako ne bi ugrozili zdravlje svojih najmilijih.

Uz obilje želja da ovaj blagdan provedete u miru i razumjevanju, želim vam sretan Uskrs!

Izvor: FB

Share.

About Author

Comments are closed.