MNK Samo Lagano: Futsal u dolini Neretve podignimo zajedno na više razine

0

[PRIOPĆENJE ZA JAVNOST]

Poštovani članovi, simpatizeri, pratitelji i sponzori ekipe, primorani smo obavijestiti javnost na trenutnu situaciju u dolini Neretve što se tiče futsala.

MNK Samo Lagano je ekipa  koja postoji nepune tri godine, te se natječemo na turnirima u dolini Neretve.

Osnivači ekipe su osnovali ekipu kako bih ponudili nešto novo u dolini Neretve i kako bih podigli futsal u dolini Neretve iz dna.

U MNK Samo Lagano vidi se očiti razvoj i napredak ekipe na svim razinama, kao što su mnogi ljudi prepoznali naš projekt.

Međutim, u posljednjih nekoliko godina futsal u dolini Neretve je nestao, MNK Metković bivši član 2. HMNL Jug prema našim informacijama ugasio se zbog financija i velikih troškova prema službenim osobama ( sudcima) i savezu.

FB_IMG_1588700515885MNK Porto Tolero Ploče nakon ispadanja iz 2. HMNL Jug, lani je odigrao jednu utakmicu kup utakmicu s Alumnusom, ove godine se Porto Tolero natječe u Županijskoj futsal ligi, vjerujemo kako bivši prvoligaš i drugoligaš iz doline Neretve trudom i radom futsal zaljubljenika  može se ponovo vratiti na stare slave.

Podsjetimo, Split je prije tri godine u polufinalu kupa  tek u završnici utakmice dobio Porto Tolero 2-0.

Žao nam je što smo mi jedini u našemu kraju  koji promoviramo futsal u dolini Neretve.

Organizacijom juniorskoga turnira u Otrić Seocima želimo potaknuti mlade da se bave futsalom.

Također moramo Vas obavijestiti da MNK Porto Tolero Ploče ove godine nije prijavio juniore u ligi gdje se natječu klubovi od Dubrovnika do Makarske.

Zašto Porto Tolero nije ove godine prijavio juniore mi nemamo informacije, nadamo se lako ćemo informacije od uprave Porta Tolera uskoro dobiti.

Apeliramo da je  nama kao futsal ekipi cilj se  natjecati po turnirima i promovirati futsal u dolini Neretve.

Futsal zajednica je mala i trebamo se međusobno cijeniti i poštivati.

Ovim putem pozivamo sve ljude  koji su zainteresirani da futsal u dolini

Neretve podignemo zajedno na više razine, da nam se jave preko društvenih mreža ili službenoga maila ekipe ( mnksamolagano@gmail.com).

Sportski pozdrav i nadamo se kako ovaj tekst  nećete ignorirati i da ćete zajedno s nama dignuti futsal u dolini Neretve na više razine.

 

 

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.